miercuri, 4 noiembrie 2015

 
 
 
 
Nu exista poveste mai frumoasa decat aceea pe care ne-o putem inchipui singuri!
 
Copiii sunt inzestrati cu o imaginatie bogata ce trebuie cultivata cat mai mult, tocmai pentru a scoate la iveala creatorul nastrusnic de naratiuni, din fiecare micut.
 
"Zarurile cu povesti" vin in intampinarea nevoii copiilor de a da frau liber fanteziei, punandu-le la dispozitie un joc hazliu, dar si foarte educativ. Acesta este bazat pe cubulete de tip zar, ilustrate cu diverse iconite care sugereaza sentimente, activitati, calatorii, idei si multe altele, pentru a construi un repertoriu bogat de povestioare.
 
 Zarurile sunt alese de jucatori, se scutura si se arunca, pentru ca, mai apoi, acestia sa inventeze o poveste cat mai creativa cu ajutorul imaginilor de pe cubulete! "Zarurile cu povesti" sunt cele mai indicate pentru dezvoltarea gandirii creative, a exprimarii verbale si a capacitatii de munca in echipa.
 
Pentru un joc, se poate folosi orice numar de zaruri. Zarul negru reprezinta un schimbator de joc si se utilizeaza impreuna cu restul cubuletelor.
 
Pentru a realiza povesti despre calatorii, se amesteca 3 zaruri verzi cu cel negru.
 
Pentru naratiuni cu activitati, se adauga 3 zaruri portocalii la restul iar pentru povesti cu sentimente, se amesteca zarurile roz cu toate celelalte. Practic, optiunile sunt nelimitate iar imaginatia o poate lua razna, in cel mai frumos mod. 
 
Pachetul contine 18 zaruri cu 108 imagini, instructiuni de utilizare, cutie pentru transport si o clepsidra.
 
 Produsul este recomandat copiilor cu varsta de minim 8 ani, si chiar si adultilor.
 
 Copiii cu varsta intre 3 si 5 ani trebuie supravegheati cu strictete de un adult in timpul jocului.
 
Zarurile nu trebuie folosite de copiii cu varsta mai mica de 3 ani.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu